Tony van Poppel MFP FA

 

Tony van Poppel is een breed georiënteerd financieel adviseur. Vanuit zijn onderneming Geld & Leven BV voorziet hij zijn opdrachtgevers van fiscaal en financieel advies.


“Met klanten bouw je een vertrouwensband op, de klant wil dan ook advies over aangrenzende vakgebieden.”

Dat is prachtig natuurlijk !
De bevestiging dat je het werk goed uitvoert, en de wijze waarop bevalt blijkbaar.

Ik vind het een uitdaging zo veel mogelijk vakkennis op te doen. Kennis is een voorwaarde maar geen garantie voor succes. Goede dienstverlening wel.  Zeker nu als het werk niet voor het oprapen ligt is van belang hoge kwaliteit te bieden.  Dat is bij anderen ook wel eens anders.

Dat is ook de reden dat we altijd op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing. Persoonlijk contact met onze klanten is belangrijk, bereikbaarheid en samenwerking met de klant ook. Wij passen onze dienstverlening dus aan bij de wensen van de klant. De heer van Kempen, relatie van ons kantoor, heeft onlangs met onze dienstverlening zijn woonhuis verbouwd en gefinancierd, en zegt hierover het volgende : “Ik ben tevreden over de dienstverlening van Geld en Leven aangezien Tony de tijd neemt om complexe zaken (voor een leek) op een eenvoudige wijze weet te verduidelijken, waarbij het beste product voor de klant aangeboden wordt.  De gevraagde dienstverlening wordt adequaat opgepakt en vragen tijdens het proces worden binnen zeer korte tijd beantwoord. Daarnaast, de interesse die getoond wordt in de klant als persoon maakt Tony prettig in de omgang.”  

Vernieuwing, wij bieden ondernemers, en ZZP - ers flexibele werkplekken aan.

Zo combineren we het aanbod van onze dienstverlening met de vraag naar betaalbare professionele werkplekken. Wij gaan zelfs verder door te stellen dat wij de starters coachen en “onze ondernemers” gebruik laten maken van elkaars netwerk en ervaring. Dit is uniek in de financiële dienstverlening.
 

Vanuit huis werken, of kantoor houden in Geuzenstaete?

Als actief ondernemer is het voor mij geen optie om van huis uit te werken. Ik maak dan ook al jaren gebruik van de faciliteiten en diensten die door Geuzenstaete Business en Facility Center worden aangeboden.

Gebruik van een spreekkamer, een kop koffie of lunch, alles wordt geregeld en professioneel uitgevoerd. Daarbij wordt mijn telefoon beantwoord op het moment dat ik zelf niet in de gelegenheid ben. Kopiëren, faxen, mijn post wordt er ontvangen evenals mijn bezoek. Hierdoor heb ik mijn handen vrij om bezig te zijn met mijn business.

Starters en ZZP- ers willen professioneel werken. Dat is mijn mening. Daarom heb ik besloten om juist deze doelgroep datgene te bieden waar ze behoefte aan hebben. Betaalbare huisvesting, dus een flex- werkplek met daarbij ondersteuning in de administratie, financieel en fiscaal advies. Wij coachen ondernemers als zij dat wensen.

Dus professioneel zelfstandig, maar niet alleen!  

 Informeer naar onze tarieven voor starters.

Ondernemers en Particuliere opdrachtgevers kunnen terecht voor:

  • Flexibele werkplekken, administratieve ondersteuning en begeleiding
  • Jaarstukken voor ondernemers, begeleiding en coaching,  
  • Woningfinanciering, vragen over Pensioenopbouw,
  • De opbouw en overdracht van Vermogen, Assurantiën,
  • Aangiften Inkomstenbelasting en Vennootschapsbelasting
  • Uw Financiële en Fiscale Planning.


Geld en Leven B.V. – Business Center Geuzenstaete – Krammer 8 – 3232 HE Brielle – 0181 – 470 407  info@geldleven.nl of kijk op www.geldleven.nl

 

 
Meester in financiele dienstverlening

Contact

Tony van Poppel MFP FA staat u
graag te woord.

Telefoon 0181 470 407

E-mail info@geldleven.nl