Net iets anders!

Tony van Poppel is dagelijks bezig met fiscale en financiële advisering. Zijn bedrijf Geld en Leven B.V. doet het net iets anders dan de meeste dienstverleners. Tony streeft een persoonlijke band met zijn opdrachtgevers na en adviseert breed.

Die band vindt hij uitermate belangrijk. “Want je praat toch met je opdrachtgevers over belangrijke besluiten in hun leven,” zegt de gemotiveerde ondernemer. Van Poppel heeft alle facetten van de fiscale en financiële dienstverlening goed in de vingers. Hij is Fiscaal Adviseur, Master in Arts of Financial Planning, erkend hypotheekadviseur en assurantieadviseur. In 2003 richtte hij Geld en Leven op. Het onafhankelijke adviesbureau begeleidt ondernemers en particulieren op alle financiële en fiscale fronten.

Begeleiden van Ondernemers

Die administratieve begeleiding geeft Tony van Poppel ook aan ondernemers die net voor zichzelf willen beginnen. Er zijn nu immers veel startende ZZP’ers. Ook bemiddelt hij bijvoorbeeld bij bedrijfsovername of juist bij staking. Geld en Leven  BV is niet sec een administratie- of accountantskantoor. Omdat Tony van Poppel in vele takken van de financiële dienstverlening werkzaam is geweest, kan hij iedere opdrachtgever veel breder adviseren. Als hij helpt bij de periodieke belastingaangiften, kan hij ook wijzen op de assurantiën of het beheer van het eigen vermogen. “Wij dagen de ondernemer uit zelf zijn administratie te verzorgen. Dat kan nu heel simpel, omdat wij de juiste hulpmiddelen hiervoor
aanreiken. De ondernemer houdt zelf het overzicht in zijn bedrijf en kan zien hoe de zaken zich financieel ontwikkelen.” Geld en Leven verzorgt wel de jaarstukken en alle fiscale zaken. Tony kan de vele vragen die bij ondernemers en  particulieren in de loop van het jaar opkomen, professioneel beantwoorden.

Persoonlijk

Ook particulieren is Geld en  Leven graag van dienst. Denkt u hierbij aan advies op het gebied van woninghypotheek, vermogensopbouw en  -bescherming, pensioenoptimalisatie, vraagstukken op het gebied van erfrecht, het gebrek aan sociale voorzieningen in de situatie van arbeidsongeschiktheid en voortijdig overlijden. Tony: “Mijn kracht is dat ik persoonlijke aandacht geef aan mijn klanten, hetgeen bij banken en intermediairs nog al eens ontbreekt en werkelijk onafhankelijk adviseer. Daardoor heb ik met mijn relaties in de afgelopen jaren goede contacten opgebouwd. Ook al doordat Geld en Leven alweer een paar jaar gevestigd is in de Geuzenstaete in Brielle. Door de perfecte faciliteiten in dit pand kan ik uitstekende service geven.”

Totaalpakket & Geuzenstaete Building

Zeker in de huidige tijd waarin steeds meer mensen, al dan niet genoodzaakt door de omstandigheden, een eigen bedrijf beginnen, biedt Geld en Leven in samenwerking met Geuzenstate Building de perfecte oplossing. “Zo hebben we in samenwerking met de Geuzenstaete een totaalpakket ontwikkeld,” geeft hij aan. Startende ondernemers vinden in dit unieke gebouw een low budget flexibele werkplek, waarbij ze gebruik kunnen maken van alle faciliteiten die al aanwezig
zijn. In dit totale pakket kan Geld en Leven ook op financieel, fiscaal gebied de startende ondernemer begeleiden.

Geld en Leven B.V.
Krammer 8
3232 HE Brielle
T 0181 - 47 04 07
www.geldleven.nl

 
Meester in financiele dienstverlening

Contact

Tony van Poppel MFP FA staat u
graag te woord.

Telefoon 0181 470 407

E-mail info@geldleven.nl