Wie zijn wij?

Tony van Poppel MFP FA is een echte meester in financiële planning. Zijn bedrijf Geld en Leven adviseert particulieren en MKB ondernemers op projectmatige wijze. Daarnaast helpt hij startend ondernemers op weg naar een zelfstandig bestaan.

In goede samenwerking met de (bijna) ondernemer maakt Tony een plan. Hij helpt ze bij de bemiddeling van opdrachten, het opzetten van de administratie, geeft fiscale adviezen en verzorgt de juiste oplossing voor pensioenvraagstukken en woningfinanciering.

Ook kan de client van Geld & Leven gebruik maken van flexibele werkplekken mét administratieve diensten. Zo kan de ondernemer zich geheel richten op zijn of haar dienstverlening.

 

Projecten van Geld en Leven BV

De hoofdmoot van Tony's werkzaamheden is de fiscale en financiële advisering. Zo verzorgt hij voor diverse klanten belastingaangiften en de jaarstukken voor de ondernemers.

Cliënten hebben vragen over woningfinanciering, de verzekeringen en nu veelal over het pensioen. Ook zaken als vermogensopbouw, beleggen, bedrijfsoverdracht en het aanpassen van het testament zijn belangrijke onderwerpen.

Het gebrek aan goede sociale voorzieningen in de situatie van arbeidsongeschiktheid en voortijdig overlijden vragen op dit moment ook onze aandacht. Dit komt vooral aan de orde bij aankoop van een woonhuis of de start van een eigen onderneming.

De brede financiele dienstverlening is mogelijk doordat Tony de Master opleiding Financial Planning heeft afgerond als ook erkend hypotheekadviseur en assurantie – agent is en fiscaal adviseur is.

Mijn kracht is dat ik door persoonlijke aandacht en ervaring, gedegen en onafhankelijk adviseer. Onafhankelijk van geldverstrekkers en verzekeraars; wij werken immers tegen een vooraf overeengekomen vergoeding.

Daardoor heb ik met mijn cliënten in de aflopen jaren vertrouwensrelaties opgebouwd. Mijn klanten dragen bij aan de gestage groei van Geld & Leven door zelf steeds nieuwe relaties aan te brengen.

 

Fiscale Adviezen, Administratieve begeleiding en Flexibele werkplekken

Deze fiscale adviezen en administratieve begeleiding geeft Tony van Poppel aan ondernemers die voor zichzelf beginnen en aan ondernemers die van boekhouder, adviseur willen veranderen.

Daarbij ga ik er in eerste instantie van uit dat de ondernemer zelf zijn administratie wil doen. Dat kan heel eenvoudig omdat wij de juiste hulpmiddelen aanreiken. Hij of zij ziet dan direct hoe de zaken zich financieel ontwikkelen. En niet onbelangrijk, onze kosten zijn aanmerkelijk lager als gevolg van de zelfwerkzaamheid.

Mede doordat ik gevestigd ben in “de Geuzenstaete” en gebruik maak van de goede faciliteiten van dit businesscenter, kan ik uitstekende service geven. Ook mijn clienten kunnen gebruik maken van de werkplekken in het businesscentre. Zelfs met eigen parkeerplaats, postbus en telefoonnummer; dat straalt professionaliteit uit!

 

Netwerk van Tony van Poppel MFP FA

Wij maken gebruik van de kennis en ervaring van vakgenoten uit de praktijk. Dat zijn regionale notariskantoren, advocaten, makelaars en andere financieel experts.

Als u denkt dat wij u van dienst kunnen zijn neem dan contact op met ons. Wij nemen graag de tijd voor een kennismaking met u.

 
Meester in financiele dienstverlening

Contact

Tony van Poppel MFP FA staat u
graag te woord.

Telefoon 0181 470 407

E-mail info@geldleven.nl